Met menskracht de crisis uit

Uitwisseling maakt creatief

Doel van de grootscheepse uitwisseling is het mkb in Friesland, Groningen en Drenthe een positieve stimulans te geven op het gebied van sociale innovatie. Bewustwording, inspiratie en leren van elkaar staan daarbij centraal. De meeste innovaties komen namelijk voort uit de medewerkers zelf. Het blijkt dat bedrijven beter presteren met medewerkers die zich prettig voelen en de kans krijgen met verbetervoorstellen te komen.

 

Succesformule

Dat dit werkt bewijst het feit dat het alweer de derde keer is dat Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Syntens en Unique en het evenement organiseren. De drie noordelijke hogescholen ondersteunen het project, waardoor er nog meer kennis beschikbaar is en er extra wisselmogelijkheden ontstaan.

 

Maand van de Sociale Innovatie

De Slimmer Werken Week maakt deel uit van de Maand van de Sociale Innovatie. Thema’s zijn het benutten van de talenten van de medewerkers, het ontwikkelen van innovatieve ideeën en het optimaal benutten van netwerken. Een ander onderdeel is het evenement So!Innovatief – De kracht van Sociale Innovatie, op 6 november. Workshops over slim organiseren en innoveren in de huidige arbeidsmarkt maken deel uit van het programma. www.slimmerwerken8.nl

 

Delen via

Vergelijkbare berichten