MiedemaHout focust zich nog meer op de afnemers

“Voor ons is dit een logische stap in onze ontwikkeling die we al in 2008 hebben ingezet.

Onder de reeds bestaande paraplu van holding Miedema Groep kunnen de bedrijven zich beter focussen op klanten en nog flexibeler en efficiënter werken “ aldus Edy Wester, directeur van Miedema Groep. “Tegelijkertijd blijft de synergie, die er nu al is.” De Miedema bedrijven in Leeuwarden bestaan onder de naam MiedemaHout, als totaalleverancier van handels- en productieartikelen in hout en plaatmaterialen, al bijna 100 jaar.

Sterk in breed assortiment

Miedema Bouwproducten is totaalleverancier voor de bouw in Noord- Nederland en levert hout en plaatmateriaal, ruwe bouwmaterialen en afbouwmaterialen. Het assortiment is onlangs uitgebreid met ijzerwaren er kan geleverd worden op locatie, klanten kunnen materialen afhalen en er kan

24/7 online besteld worden.

Specialistische bewerkingen

levert aan de bouw, industrie en de jachtbouw.

Andries Miedema, directeur Miedema Groep vertelt: “Onze toegevoegde waarde zit in onze

specialistische kennis van maatwerk in hout, in onze uitstekende kwaliteit en snelle

levering. Vanzelfsprekend leveren we duurzaam.“

Jachtbouw
Als derde bedrijf is Miedema Nautic opgericht. Dit bedrijf is per 1 september al gehuisvest op een eigen locatie. Als toeleverancier voor de jachtbouw wordt landelijk een scala handels- en productieartikelen zoals hout- en plaatmaterialen geleverd. Van stam tot gefineerd, onbewerkt, gezaagd, gefreesd tot behandeld middels lakgieten of spuiten. Miedema Nautic ontzorgt door het prefabriceren van kant- en klare freespakketten voor scheepsinterieurs.

In de holding Miedema Groep vinden ondersteunende activiteiten plaats zoals automatisering, financiën, personeelszaken en communicatie.

Wat blijft
Miedema heeft zich altijd onderscheiden door specialistische kennis van en een breed assortiment aan hout- en bouwproducten, door korte doorlooptijden en snelle leveringen, betrokkenheid bij afnemers en door een zeer persoonlijke benadering.  

Delen via

Vergelijkbare berichten