Ondernemend Friesland nieuws

MiXL een ontmoetingsplek voor vrije ondernemers

Judith Otten van MiXL

‘Een grotere versie van jezelf’, dat is waar de naam Mi-XL voor staat. MiXL is de ontmoetingsplaats voor vrije ondernemers die willen groeien, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Eigenaar Judith Otto: “Dit is de plek waar vrije ondernemers kennis delen, elkaar inspireren en lekker kunnen werken.”

MiXL is gevestigd in de voormalige Flachdrukkerij in Sneek. 3 jaar geleden werd deze locatie verbouwd tot flexwerklocatie De Strookjesfabriek en in september nam Judith Otto het stokje over: ”Het flexwerkconcept is gelijk gebleven, maar de focus op de groeimogelijkheden van ondernemers is daar bij gekomen.”

 

Groeitrainingen
Groeien en je ontwikkelen kan natuurlijk door het volgen van trainingen en workshops die vanuit MiXL aangeboden worden, zoals een cursus time management, leiderschapstraining voor projectgroepen. Er is zelfs ook een stoelmasseur werkzaam bij MiXL voor ondernemers die in balans willen blijven. Zelf verzorgt Judith Otto groeitrainingen voor ondernemers: “Groeien is de wens van elke ondernemer. Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar met groeien wil het niet in alle gevallen lukken. Met mijn trainingen help ik ondernemers focus te krijgen en te behouden op hun groeistrategie.”

Ondernemerslunch
Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Otto een ondernemerslunch. Doel is om ondernemers die elkaar nog niet kennen met elkaar in contact te brengen. Otto: “De lunch wordt verzorgd door Kaat’s Kitchen en heeft elke keer een nieuw thema. Er is altijd een 15 minutenpresentatie van een specialist. Maar bovenal biedt de lunch gelegenheid om elkaar te ontmoeten.”

 

Flexplekken
Ondernemers en ZZP’ers kunnen in MiXL een flexplek huren. Judith Otto: ”Er zijn diverse werkplekken waar je met je laptop aan de slag kunt. Daarnaast  zijn er meerdere sfeervolle ruimten waar coaches hun cliënten kunnen ontvangen en er zijn verschillende vergaderruimten voor kleine maar ook voor grotere groepen van meer dan 20 personen “. Dan is er de loungeplek, misschien wel  de favoriete ruimte van Judith Otto: “Dit is de plek waar je pauzeert, met elkaar luncht, een praatje maakt en plezier hebt, zo’n plek waar de mooiste ideeën ontstaan om de zo de grotere versie van jezelf te worden.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement