Mobiele Hollandse SlijpService slaat zijn vleugels uit

Er wordt dagelijks in de vaste en mobiele slijperij nog gewerkt met eeuwen oude recepten en technieken op eigen ontwikkelde slijpmachines. Er kunnen 4 verschillende scherptes geslepen worden welke gemeten worden met een ster. Afhankelijk van de kwaliteit van de te slijpen messen wordt in overleg met de klant de juiste keuze gemaakt welke scherpte het beste bij elk mes past.

Naast de Mobiele Hollandse SlijpService Zuid is er nu ook een mobiele slijpservice die de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel bedient, de Mobiele Hollandse SlijpService Noord-Oost. Deze mobiele slijpservice is beschikbaar voor zakelijke klanten, horeca, voedingsverwerking, industrie, naaiateliers, detail- en groothandel. Particulieren kunnen terecht bij meer dan 60 slijpservice inleverpunten.

Met kennis en ambachtelijke handelingen worden de knip- en snijdgereedschappen op locatie op ongeëvenaarde wijze geslepen en/of geconditioneerd door meesterslijper Jan Willem Jonker uit Drachten.

Vanaf 20 november a.s. gaat de Hollandse SlijpService Regio Noord-Oost van start. In de verlengde Mercedes bus komt Jan Willem Jonker voorrijden, met een professionele slijpinrichting, zelfvoorzienend van 13 Kv stroom om de 400 V slijpmachines aan te drijven.

Jan Willem Jonker is nieuw in de “messen”-business, maar zeker niet nieuw in de slijperij. Bijna 25 jaar stond hij in de slijperij van de kozijnenfabriek in Gorredijk. Hij mag zich na een gedegen opleiding meesterslijper noemen. Hij slijpt uw messen en scharen “scherper dan u denkt“!

Delen via

Vergelijkbare berichten