Moppadop uit IJlst ontwikkeld Moppa Sea World Adventure

Moppa Sea World

In Moppa Sea World gaan de twee hoofdpersonen op reis onder water en leren de kinderen spelenderwijs een hoop over getallen en rekenen. Maar bovenal staat een leuke spel ervaring centraal, aldus Jop Wielens. Om hiervoor het publiek alvast een beetje warm te maken en mensen mee te nemen op hun reis lanceert Moppadop een

Kickstarter campagne. De 'backers' op Kickstarter krijgen er direct iets moois voor terug namelijk: leuke stickers, buttons, ansichtkaarten, posters, een boek en als je echt gul bent zelfs een illustratie van jouw eigen kind in de stijl van Moppadop.

Over Moppadop

Moppadop is een nieuw bedrijf gevestigd in IJlst dat zich richt op het maken van 'digitale avonturen' voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar. Ons 'digitaal speelgoed', spellen in de app stores van Google en Apple, richt zich op de avonturen van twee hoofdfiguren: Moppadop, een staartloze kleine leeuw die een mooie indianen tooi op heeft en zijn vriendje Moth, een dondersteen van een luiaard.

Graham Lewis en ik zijn de oprichters van Moppadop. We hebben een aantal jaren samengewerkt voor Digital Outlook in Londen en hebben gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in het maken van apps, games en websites voor kinderen en jongeren. Omdat we niet ons leven lang in opdracht van anderen wilden werken besloten we een jaar geleden onze ervaring met merken als Xbox, Disney, CBBC en Chorion te focussen op het maken van onze eigen producten. Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras, we wonen 16.559 km uit elkaar. Graham woont in Sydney en ik woon in IJlst. Maar gelukkig leven we in een tijd waarin internet de wereld kleiner maakt dan ooit, besluit Jop.

Delen via

Vergelijkbare berichten