Muzikale Siësta: Unieke Concertreeks in Noorderkerk Sneek

Tijd voor iets nieuws! Dé Muzikale Siësta, een bijzondere reeks van vier intieme voorstellingen van Theater Sneek op de dinsdagmiddag in de sfeervolle Noorderkerk in Sneek. Laat je betoveren door de magische klanken van gerenommeerde artiesten, waaronder de prachtige verhalen van Olga Zuiderhoek en de Friese uitvoering van Stef Bos door Adri de Boer. Een heerlijke aanvulling op je dinsdagmiddag die je week opfleurt met muziek en plezier.

Wat is de Muzikale Siësta?

De Muzikale Siësta biedt een onvergetelijke reis door diverse muzikale genres, van romantische troubadourliedjes tot verfijnde klassieke melodieën, en van het vurige ritme van flamenco tot de betoverende klanken van Friese muziektradities. Het is een muzikale smeltkroes die je dinsdagmiddag zal opvrolijken, of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je middag door te brengen.

Olga Zuiderhoek, Adri de Boer en meer…

De Muzikale Siesta verwelkomt geweldige artiesten die je dinsdagmiddagen super speciaal maken. Laat je meevoeren door de unieke stem van Olga Zuiderhoek, geniet van de Friese uitvoering van Stef Bos door Adri de Boer en beluister de meeslepende klanken van Fernando Lameirinhas. Een line-up die garant staat voor muzikaal plezier!

Eerste Concert: Tijdnoot I – Van Bach tot Beving met Jeroen van Veen

Op 14 november om 13:30 trapt de tentoonstelling af met het concert “Tijdnoot I – Van Bach tot Beving” door pianist Jeroen van Veen. Een tijdreis door de wereld van pianomuziek, waarin composities van Bach, Beethoven, Schubert, Rachmaninoff, Glass, Yiruma, Van Veen, Ten Holt en Beving tot leven komen. Laat je meenemen in een persoonlijk avontuur en geniet van het instrument dat zijn grote passie is: de piano! Jeroen van Veen, laureaat van de NPO radio 4-prijs, zal zijn uitzonderlijke repertoire delen en klassieke muziek toegankelijk maken voor een breed publiek.

Kom Tot Leven op Dinsdagmiddag

Wij nodigen je van harte uit om het te ervaren, een muzikaal rustmoment dat je dinsdagmiddag zal opfleuren. Dans, geniet en beleef de muziek in een intieme setting. Mis dit niet en kom samen met ons de betoverende wereld van de Muzikale Siësta ontdekken.

Voor meer informatie of tickets voor de Muzikale Siesta ga je naar www.theatersneek.nl/muzikale-siesta

Foto: Carine Bijlsma

Vergelijkbare berichten