Na drie jaar weer terug: Kerstcircus Sander & Friends geeft shows in Leeuwarden en Sneek!

Tijdens de kerstvakantie is het eindelijk weer het moment om met het hele gezin te genieten van Kerstcircus Sander & Friends. De sfeervolle familievoorstelling komt enkel naar Leeuwarden en Sneek. De artiesten komen uit binnen- en buitenland en presenteren een gevarieerde show met acrobatiek, eenwielkunstenaars, messenwerpers, balanceerkunsten en de vertederende eendenparade.

Clown Sander is gastheer en met zijn intermezzo’s en sprankelende humor is hij de rode draad die de acts in elkaar doen verweven. Natuurlijk zorgt zijn hilarische buikspreekact met zijn vogel Charlie voor hilariteit bij de kinderen.

De voorstellingen worden gegeven in een rood-geel verwarmd tentencomplex. Talrijke versieringen, kerstbomen, kerstlichtjes en de geur van popcorn en warme chocolademelk zorgen voor de ultieme decembersfeer. Kerstcircus Sander & Friends is hét familie-uitje tijdens de Kerstvakantie! Beleef de 90 minuten durende show van 25 t/m 30 december in Leeuwarden (Oldehoofsterkerkhof) en van 2 t/m 8 januari in Sneek (Parking a/d Alexanderstraat – ONS).

Meer informatie en kaartverkoop: www.circussalto.nl!

Vergelijkbare berichten