Nederlands kampioen bloemsierkunst Dini Holtrop opent nieuwe zaak in Heerenveen

Dini Holtrop vertelt: “Het oude he-as was gevestigd aan de Burgemeester Falkenaweg, maar deze plek werd te klein. De nieuwe locatie aan de marktweg, bevindt zich niet ver van de oude, en het heeft mij en Bert de kans gegeven flink uit te breiden en veel meer aan beleving te doen.”

Bert Kuiper, de partner van Dini, verzekert ons ervan: het is één en al beleving bij he-as aan de marktweg. “Te beginnen met een ware kerstshow, daar pakken we eerst groot mee uit.” Enthousiast vult Dini aan dat het thema ‘urban jungle’, nu helemaal hot is en in het teken staat van véél groen. Het is ontzettend leuk om te laten zien dat je kerst ook juist heel goed kan combineren met groene planten”

Het vernieuwde he-as van Nederlands kampioen bloemsierkunst Dini Holtrop heeft drie terrassen aan de voorkant die elk seizoen in stijl zullen veranderen. In de winter worden er bijvoorbeeld verschillende stijlen getoond in hoe je in de winter je terras mooi kunt aankleden met winterplanten, potten en lantaarns. Bert, de mede-eigenaar, vertelt “dat het de bedoeling is dat de mensen worden geïnspireerd” en noemt de nieuwe stijl van he-as ook wel Boutique garden.

Het is uiteindelijk de sfeer en beleving waar het allemaal om draait, zo kun je niet alleen alles wat in de mooie presentaties staat kopen maar kun je bij he-as ook terecht voor een middag je genieten in een mooie omgeving onder het genot van een drankje of een gebakje.

Met ruim 360 m2 binnenruimte, 1000m2 buitenruimte, tien eigen parkeerplekken en een vrije ligging aan het bos van Oranjewoud, is He-as helemaal klaar voor een groene toekomst.

Delen via

Vergelijkbare berichten