NHL Hogeschool viert 25-jarig bestaan

Om 12.00 uur begint het programma met een lunch voor medewerkers, studenten, alumni en genodigden met een optreden van een bekende Nederlandse artieste. Daarna bieden we tussen 13.30 en 16.00 uur een gemixt programma met sprekers en workshops aan, verdeeld over twee rondes. Sprekers van naam zoals Bamber Delver, Desirée Battjes, Steven Pont, Danny Mekic en Aart Bontekoning geven onder meer hun visie op internet, nieuwe media in relatie tot onderwijs en de social media-leefwereld van de verschillende generaties.
 
De workshops zijn zo gekozen dat deze aansluiten bij de grote diversiteit van de NHL: variërend van crowdfunding, talentontwikkeling, duurzaam bouwen tot ‘liegen tot je kunt acteren’. Deelnemers kunnen inspiratie opdoen, kennis uitwisselen, luisteren en actief bezig zijn.
 
NHL Hogeschool is in 1987 ontstaan uit  twaalf instellingen voor hoger onderwijs, eerst onder de naam Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en vanaf 2010 als NHL Hogeschool. In de afgelopen jaren heeft NHL Hogeschool een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling in de regio. Veel afgestudeerden vonden hun loopbaan bij bedrijven en instellingen in (Noord-) Nederland en het buitenland. Kennisuitwisseling in de regio tussen NHL Hogeschool, bedrijven, instellingen en overheden heeft bijgedragen aan een innovatief, ondernemend klimaat in met name de noordelijke regio.
 
Reden genoeg om met een gevarieerd programma met diverse in- en externe doelgroepen stil te staan bij de betekenis van de afgelopen en komende 25 jaar NHL Hogeschool en dit met een inhoudelijk en feestelijk tintje te vieren!
 
In de bijlage vindt u de link naar het programma.

Delen via

Vergelijkbare berichten