Niet tegenover maar naast de ondernemer

Juist in deze tijden is het dan voor de ondernemer een voordeel om een 100% onafhankelijke partner te hebben die alle zorgen uit handen neemt.

Aanvulling

Credion adviseert ondernemers over de juiste financieringsstructuur, verzorgt de offerte aanvragen bij diverse geldverstrekkers en onderhandelt over tarieven en voorwaarden. Op die manier nemen we zowel de bank als de ondernemer werk uit handen, om de meest optimale financieringsoplossing voor zijn/haar onderneming te realiseren. Ecurion richt zich primair op de ondernemer in privé, de financiële vraagstukken op het gebied van pensioenen, hypotheken en vermogensplanning van de ondernemer. De formules vullen elkaar goed aan. Waar mogelijk wordt de scheidslijn gezocht tussen privé en zakelijke financiën, omdat juist op dat gebied veel winst voor ondernemers valt te behalen.

Tarifering

Zowel Credion als Ecurion zijn volledig ingericht op de nieuwe advieswereld. We rekenen geen provisie, maar een fee. De fee wordt vooraf vastgesteld dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Vertrouwde relatie

Het is onze visie een hoogwaardige service te bieden aan onze klanten. Wij geven adviezen die gericht zijn om doelen daadwerkelijk te bereiken. De lange termijn visie is hierbij de sleutel van succes voor de samenwerking met onze klanten.

Advies dat gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. Het meest belangrijke is dat als er gedurende de tijd veel verandert, (bijvoorbeeld uw omstandigheden, nieuwe wetgeving, economische verandering, nieuwe kansen die zich voor doen) een vertrouwde relatie ons de mogelijkheid biedt de situatie regelmatig te controleren en daardoor de mogelijkheid biedt dat doelen kunnen worden gerealiseerd.

Delen via

Vergelijkbare berichten