Nieuw bedrijf ‘Praktijk Frisse kijk’ biedt training leren aan

Kinderen slimme handvatten geven, waarmee leren efficiënter en gemakkelijker wordt; dat is het doel van de training ‘Ik leer leren’, van Praktijk Frisse Kijk uit Harlingen. Kindercoach Brenda de Jong: “Voor kinderen die nog op de basisschool zitten is de training een mooie voorbereiding op alles wat er na de basisschool op ze af gaat komen. Het is heerlijk om al enkele simpele en goed werkende techniekjes in je systeem te hebben, wanneer je met het voortgezet onderwijs begint.”

Maar ook voor pubers die al op het voortgezet onderwijs zitten is het heel erg geschikt. “Gemakkelijk leren heeft te maken met allerlei facetten: je kunnen concentreren, gemotiveerd blijven, tegenslagen kunnen weerstaan en om kunnen gaan met stress of faalangst. De training ‘Ik leer leren’ geeft in zeer korte tijd hele praktische technieken waarmee je al die punten een stuk kunt verbeteren”, aldus De Jong.

Praktijk Frisse Kijk geeft zowel een training voor groep 7 en 8, als ook voor brugklassers. De trainingen worden steeds op een bijzondere locatie in Harlingen gegeven. De Jong: “Het moet vooral prettig zijn de training te volgen. We houden het daarom zeer praktisch en informeel. Lachen mag. En ook de locatie is dan van belang. We hebben daarom diverse bijzondere locaties in de binnenstad waar we de trainingen geven.” Voor meer informatie kijk op  www.praktijkfrissekijk.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten