Nieuw netwerkevent in Crystalic business park

“Hét gebeurt in Crystalic”, meerwaarde bieden voor jouw huurders en bezoekers. Dat is de insteek van Pitch 2017. Iedere deelnemer heeft 5m2 standruimte beschikbaar en kunnen de deelnemers de gehele binnentuin van Crystalic gebruiken te netwerken. Ook kunnen bezoekers en deelnemers plaatsnemen in het netwerk café van Crystalic “Koffie&Lunch”. Bij Pitch gaat het om ontmoeten en netwerken, een lokaal contactmoment.

Crystalic zal bij Pitch haar nieuwe website lanceren en vertellen over de toekomstige ontwikkelingen en veranderingen, zeg maar Crystalic 2.0. Om 10.00 uur gaan de deuren open en om 14.00 uur sluit de beursvloer. Alles is erop gericht in korte tijd zoveel mogelijk contacten te leggen. Speeddaten voor ondernemers dus. Parallel is er de mogelijkheid een presentatie of workshop te geven in één van de beschikbare presentatieruimtes.

Een mooi moment om eens te kijken binnen dit prachtige glazen gebouw. Architect Gunnar Daan zag een ‘overdekt dorp’ voor zich en heeft rond de kantoren ‘straten en pleinen’ gecreëerd. Een lokaal contactevent als Pitch past daarom heel goed in de ‘alles onder één dak’ filosofie van Crystalic Business Park.

De toegang voor bezoekers is gratis. Deelnemers betalen een klein bedrag voor deelname. Hiermee wordt de organisatie en de promotie van Pitch bekostigd. Sponsoren zijn Crystalic Business Park en Localink, bureau voor lokale marketing.

Waar en wanneer

Crystalic business park

François HaverSchmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Donderdag 21 september 2017

Van 10.00 – 14.00 uur

Deelnemen

Ga daarvoor naar de website en vul het deelnameformulier in. Voor iedere ondernemer is 5 m2 beschikbaar. Het aantal standplaatsen is beperkt. Vol is vol.

Bezoeken

Toegang is gratis. Aanmelden kan via de website.

Delen via

Vergelijkbare berichten