Nieuwe commercieel manager bij Autobedrijf Siton-Suzenaar BV

Met de merken Opel, Chevrolet en Hyundai in acht vestigingen in Friesland behoort Siton-Suzenaar tot de grotere autobedrijven van het Noorden. Het bedrijf heeft de ambitie om in Friesland een prominente speler te blijven. Zo wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een nieuw bedrijfspand in Sneek voor de Hyundai vestiging. In de nabije toekomst staat een nieuwe locatie voor Heerenveen op de lijst. Ook door het aannemen van Allard Korterink, en daarmee de versterking van de marketingafdeling, gaat Siton-Suzenaar zijn ambitie verwezenlijken.

Wisseling van de wacht bij Automobielbedrijf Siton-Suzenaar BV

Afgelopen jaar nam huidig algemeen directeur Arno Goettsch het stokje over van Jan Henk Veenhouwer, die sinds april 2010 wethouder van de gemeente Ooststellingwerf is. Door deze verschuiving ontstond er een vacature in het management. Door deze vacature in te vullen door een manager met commerciële achtergrond, wordt de mogelijkheid om het bedrijf te ontwikkelen  vergroot.

 

Een mooie toekomst

“Nu de leiding weer op sterkte is, kunnen we verder met het ontwikkelen van onze organisatie. We hebben de crisis goed doorstaan, hoewel het herstel in de autoverkopen een beetje vertekend is door overheidsmaatregelen. Onze merken zitten in de lift. In de kleinere vestigingen willen we ons verder toeleggen op onderhoud en reparaties”, aldus Goettsch, die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Delen via

Vergelijkbare berichten