Ondernemend Friesland nieuws

Nieuwe directie voor A.P. van den Berg

Nieuwe directie voor A.P. van den Berg

A.P. van den Berg uit Heerenveen heeft een nieuwe directie. Het familiebedrijf, wereldwijd leider in de markt van sondeertechnologie, heeft per 1 augustus Mark Woollard als Algemeen Directeur benoemd. Hij wordt bijgestaan door Technisch Directeur Niels de Jong.  

Woollard volgt Algemeen Directeur Loek Keizer op. Keizer stond 18 jaar lang aan het roer van het bedrijf en is op 1 augustus met pensioen gegaan. Zowel Woollard als De Jong waren al in dienst bij A.P. van den Berg en werden het afgelopen jaar intensief ingewerkt.

 

Nieuwe directie

Woollard trad in 2010 in dienst bij A.P. van den Berg. Als Commercieel Directeur werkte hij nauw samen met Algemeen Directeur Keizer. Onder hun leiding introduceerde het bedrijf, zowel op land als offshore, diverse innovaties voor bodemonderzoek en wisten ze internationale geotechnische bedrijven aan zich te binden. ‘Het vertrek van Keizer betekende voor mij een logische stap naar het Algemeen Directeurschap’, vertelt Woollard. ‘Mijn commerciële ervaring kwam goed van pas, en bovendien had ik al jaren meegekeken.’

 

Technisch directeur

‘Na diverse gesprekken kwamen we tot de conclusie dat een combinatie van een Algemeen  en Technisch Directeur beter bij ons bedrijf past, omdat we de klant én de kwaliteit en innovaties centraal zetten’, aldus Woollard. In 2017 werd Niels de Jong aangetrokken als Hoofd Elektro met in het achterhoofd de doorgroei naar Technisch Directeur. Woollard: ‘Met zijn technische expertise en leidinggevende ervaring heeft hij de afgelopen jaren getoond zeer geschikt te zijn voor deze functie’.

 

Succesvolle koers

A.P. van den Berg is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van hoogstaande oplossingen voor de sondeerindustrie, de van oorsprong Nederlandse technologie voor grondonderzoek ten behoeve van funderingen. De innovaties van het bedrijf vinden hun weg over de hele wereld voor toepassing op land en offshore. Onder leiding van Keizer wist het bedrijf de afgelopen jaren flink te groeien. Woollard: ‘Na 18 jaar is het aan de nieuwe Directie de taak om samen de succesvolle koers van de afgelopen jaren voort te zetten en nieuwe uitdagingen in de sector aan te gaan.’

 

Bijschrift bij foto:

Nieuwe directie (v.l.n.r.): Niels de Jong (Technisch Directeur) en Mark Woollard (Algemeen Directeur)

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling