Nieuwe Heidelberg XL75-6+L-F voor VJD

Na de aanschaf van een stansmachine, een vouwdozenplakmachine en een herinvestering in het CTP- en workflowsysteem, maakt de nieuwe zeskleurenpers met lakunit op formaat 60,5 x 75 cm, het mogelijk om volledig te voldoen aan de grote vraag uit de markt naar rendabele kleine tot middelgrote oplagen vouwkarton.

De groei die VJD doormaakt in de kartonnagemarkt is explosief te noemen. De verschuiving in het orderpakket naar 50% handels- en reclamedrukwerk en 50% vouwkarton wordt waarschijnlijk dit jaar al gehaald. Dit terwijl de prognose was dat hier in 2012 aan voldaan zou kunnen worden. Ook het concept mailingbox.nl begint voeten in de aarde te krijgen. Het aanbieden van standaard maar naar wens te bedrukken brievenbusdozen, blijkt een gat in de markt.

Al met al een bevestiging dat de keuze voor de verbreding en specialisatie in vouwkarton gerechtvaardigd is. Door de hoge standaard die geldt voor de verpakkingsorders en de standaardisering van de procedures, kan op het gebied van handels- en reclamedrukwerk de hoogste en daarmee een onderscheidende kwaliteit worden geboden.

De ontwikkelingen in de grafische markt zijn onstuimig en de tendens is dat bedrijven die innovatief denken en inspelen op ontwikkelingen in de markt, levensvatbaar zijn. De mening alom is dat het segment vouwkarton, verpakkingen, de komende jaren blijft toenemen. VJD laat zien dat het klaar is voor die toekomst.

Delen via

Vergelijkbare berichten