Nieuwe huisvesting voor Vec equipment centre

Veel van de specialismen van Vec waaronder; machines voor het aanbrengen van verven, lakken, beitsen en lijmen, Vec’s nieuwe doseerwalsmachine voor het oliën van vloeren, de unieke Vec VerfRobot, borstelschuur- en structureertechnieken, lijmpersen, transportkarren, droogtechnieken en milieuvriendelijke  apparatuur voor het zuiveren van verf- en lijmspoelwater, kunnen op de nieuwe locatie door de klant uitgebreid worden ervaren en getest.

Vec werd opgericht in 1973 en werd in 2004 overgenomen door Branko Westra en Piet Geertsma. Naast de Benelux als belangrijkste werkgebied, is Vec eveneens internationaal georiënteerd met leveringen in o.a. Duitsland, Engeland, Verenigde Staten, Nederlands Antillen en Nieuw Zeeland. 

De afgelopen jaren was het kantoor gevestigd in Jubbega; test- en demoruimte waren ondergebracht in het nabijgelegen Gorredijk. Met nu alles onder één dak, kan er efficiënter worden gewerkt. Vec in Drachten is gevestigd op industrieterrein de haven en is vanaf de A7 en de N31 eenvoudig bereikbaar.

De nieuwe adresgegevens zijn:        
Vec equipment centre bv
Stuurboord 2
9206 BK  Drachten
Tel. 0512-510035
Fax 0512-547950
www.vec.eu / info@vec.eu

Delen via

Vergelijkbare berichten