Nieuwe “online” speler op de markt van loonverwerking

Scherpe tariefstelling

Door het geheel online aanbieden van de dienstverlening, kan er met scherpe tarieven gewerkt worden. Op de site kan direct na het invoeren van een paar gegevens berekend worden wat de kosten per maand zijn. Uitgangspunt daarbij is dat de klant zelf de salarisverwerking uitvoert. Voor technische ondersteuning kan uiteraard een beroep op de medewerkers van 123lonen.nl gedaan worden.

Volledig online

De salarisverwerking vindt volledig online plaats door gebruikmaking van Loket.nl. Hierdoor zijn alle opgeslagen gegevens 24/7 bereikbaar vanaf iedere (werk)plek met een internetaansluiting. Alle informatie wordt veilig opgeslagen en gebackupt en door het online werken beschikt de klant altijd over een up to date toepassing. Verder kan er een digitaal dossier opgebouwd worden waar de eigen medewerker ook gedeeltelijk toegang toe kan krijgen (o.a. salarisstrook, jaaropgave, verlofkaart, arbeidsovereenkomst). Door middel van koppelingen naar externe applicaties van o.a. de Belastingdienst, Interpolis, Cordares en Syntrus Achmea worden mutaties snel, digitaal en efficiënt doorgegeven.

Doelgroep

123lonen.nl richt zich met name op het middelgrote en grote MKB vanaf 50 medewerkers. Dit soort bedrijven beschikt zelf over het algemeen over voldoende kennis en/of een medewerker die de salarisverwerking verzorgt.

Delen via

Vergelijkbare berichten