Nieuwe websites voor Veenstra Mechanisatie

Met een nieuwe generatie aan het roer van Veenstra Mechanisatie is het tijd voor een splinternieuwe website. De frisse uitstraling, uitgebreid merkenoverzicht en de mogelijkheden tot het inplannen van afspraken voor reparaties en onderhoud sluiten aan bij de toekomstvisie van Folkert en Bouwe Veenstra. 

Met een visie gericht op innovatie, klantgerichtheid en het behouden van de succesformule, is de nieuwe website van Veenstra Mechanisatie een sprong voorwaarts. Afgelopen jaar besloten broers dat het tijd werd voor een nieuw modern jasje voor hun online uitstraling. Om hier gehoor aan te geven vroegen ze Elina Veenstra, eigenaar van Flavour Communicatie en zus om hiermee aan de slag te gaan. 

De website dient als een uitgebreid platform waar klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben, of het nu gaat om de nieuwste variant kniklader of gebruikte voertuigen. Naast de standaard onderhoud, reparatie en keuring van landbouwmachines en voertuigen kan ook een afspraak worden ingepland bij de autogarage Bakkeveen. Of het nu gaat om een auto, bus, of een GIANT kniklader, klanten kunnen nu moeiteloos hun serviceafspraken regelen via de website, waardoor het proces efficiënter en klantvriendelijker wordt.

“Bij Veenstra vinden we het belangrijk dat we een goede service kunnen bieden, zowel online als offline,” zegt Bouwe Veenstra, mede-eigenaar van het bedrijf. “Met onze nieuwe website maken we het gemakkelijker, maar krijg je altijd een persoonlijke bevestiging van de reservering. Zo blijven we de persoonlijke service bieden, die we zo belangrijk vinden.”

Maar het houdt daar niet op. Als onderdeel van de vernieuwde digitale aanpak heeft ook GIANT Noord, een onderdeel van Veenstra Mechanisatie, een geheel nieuwe website gelanceerd. Op deze speciale website, te vinden op https://giantknikladernoord.nl/, kunnen klanten alles vinden over de nieuwste modellen knikladers, verdichtingsmachines en aanbouwdelen van het merk Tobroco GIANT. Als GIANT Noord werken ze samen met subdealers in Noord-Nederland, uiteraard is ook een overzicht van de subdealers te vinden op de website.

De vernieuwde website past bij de visie van het bedrijf, waarin traditie, innovatie en aandacht voor de klant belangrijke thema’s zijn. Benieuwd naar de nieuwe websites? Veenstra Mechanisatie en GIANT Noord.

Vergelijkbare berichten