Nieuwe zakenbeurs TEL van start met 260 deelnemers

Op dinsdag 26 maart a.s. om 11.00 uur wordt TEL officieel geopend door de burgemeester van Leeuwarden, de heer drs. F.J.M. Crone. Direct daarna start de interessante "Discussie Netwerken 2.0" o.l.v. de bekende interviewer Geert van Tuinen (Omrop Fryslân). Daarbij staan de volgende ondernemers garant voor een spetterende discussie. Bernd Damme, oprichter van Cravatta Pelliano en Eyewear en in 2012 door Sprout uitgeroepen tot 'de beste jonge ondernemer van Nederland'. Als 2e schuift aan, Bertina van den Berg van Berino, the Art of Beauty, zij won in 2012 de verkiezing van ‘Zakenvrouw van het Noorden’. Ook Ferdi Bolland schuift aan bij de discussie. Ferdie Bolland is onder andere bekent als songwriter en producer van wereldhits van Falco (Rock me Amadeus), Status Quo (In the army now), van diverse TV formats en verschillende musicals waaronder De 3 Musketiers.

Vernieuwend concept
TEL is absoluut geen traditionele zakenbeurs. En daar is de organisatie trots op. "TEL geeft een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken. Allereerst hebben we TEL toegankelijk gemaakt voor iedereen. Ook voor (startende) ondernemers zonder personeel . Met flink lagere tarieven en een aantrekkelijke netwerktafelconcept. De hele beurs is gericht op persoonlijk contact. Meer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en meer interactie. Zo worden alle workshops gepresenteerd op de beursvloer, vanuit 3 speciale workshoppaviljoens. Dit leidt tot meer discussie en ook standhouders kunnen zo makkelijker deelnemen aan een workshop. Hét ontmoetingspunt van TEL is het grote horecaterras. Ook dat bevindt zich nu midden tussen alle activiteiten centraal op de beursvloer," aldus Tjettje Miedema, projectmanager van TEL.

Veel gemeentelijke- en thematische pleinen
Diverse bedrijven presenteren zich binnen gemeentelijke- of thematische pleinen. Zo zijn de gemeenten Smallingerland, Leeuwarden, Heerenveen, en Súdwest Fryslân weer present met ondernemerspleinen. Ook de Business Club WTC Leeuwarden en Cambuur zijn vertegenwoordigd met een eigen plein. Net als The White House, Inqubator Leeuwarden en de Ondernemersvereniging Zakenhart Leeuwarden (OZL).

BNR doet zaken met Fryslân vanaf TEL
Op woensdag 27 maart zal BNR live vanaf de stand van Fan Fryslân een uitzending van ‘Zaken doen met… Fryslân‘ verzorgen. Tijdstip uitzending van 12.30 – 14.00 uur. Gasten zijn onder andere Robert Berting van WTC Expo en Douwe Faber van Ekwadraat. U bent van harte welkom om bij de uitzending aanwezig te zijn. De stand Fan Fryslân vindt u tegenover de stand van de provincie Fryslan (standnummer 5396). Aansluitend op de uitzending zal het eerste exemplaar van de Elsevier met de Fryslân Special uitgereikt worden.

TEL mee in zakelijk Noord-Nederland
De zakenbeurs TEL is tot de nok gevuld en bruist op dinsdag 26 en woensdag 27 maart a.s. van de activiteiten. Duizenden ondernemers, branchegenoten en bezoekers komen met elkaar netwerken, van elkaar leren en zoeken naar nieuwe kansen en markten. En dat alles onder het motto "TEL mee in zakelijk Noord-Nederland".

Beide dagen is het WTC Expo in Leeuwarden geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide gratis workshopprogramma wordt dagelijks verspreidt over 4 rondes neergezet in de diverse workshoppaviljoens. Een bezoek aan de beurs, evenals parkeren is gratis. Via www.wtctel.nl/bezoekers kunnen bezoekers zich gemakkelijk registreren. Na registratie ontvangt iedere bezoeker een e- ticket, waarmee de beurs kosteloos kan worden bezocht.

Delen via

Vergelijkbare berichten