Nieuws over Hansa Green Tour 2010

De bijeenkomst wordt gehouden bij de Rabobank in Drachten, Lavendelheide 15. Van 16:00 tot 18:00 uur.
 

Hier worden het doel en de opzet van de tour toegelicht, en er wordt videomateriaal laten zien, het voorlopige programma doornemen en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook direct inschrijven.

Verder zal Elmonet de elektrische auto Think laten zien en er is gelegenheid te netwerken. De Rabobank verzorgt  een hapje en een drankje.

Meer nieuws over Hansa Green Tour 

 
Verkenningstocht naar Scandinavië
 

Twee weken geleden hebben we de route verkend en voorbereidende gesprekken gevoerd met onze programma partners. 

TCE GoFour had de auto geprepareerd met o.a. de AeroFINN om het verbruik en de uitstoot van de auto te verminderen. Na terugkomst hebben we nu de uitstoot opnieuw gemeten. De uitstoot is met 10% afgenomen, een goed resultaat met zo’n eenvoudige ingreep.

Op de heenreis bleek de ferry volgeboekt en zat er niks anders op dan de gehele route te rijden. Een lange rit, maar wel adembenemende landschappen. Op maandagochtend eerst bij de nederlandse ambassade langsgeweest om te informeren over de voortgang van de voorbereidingen en aansluitend naar onze programma partners Oslo Renewable Energy and Environment Cluster (OREEC) en de Norges Varemesse.

 
Oslo Renewable Energy Cluster
 

OREEC is de grootste en belangrijkste netwerkorganisatie in Noorwegen op het gebied van renewable energy & environment en co-organisator van de North Renewable Energy Convention and Exhibition (NEREC) in Oslo 28/29 september. Voor een impressie van de NEREC klik hier.

Ze hebben een prachtig programma voorbereid. Zo zal Statoil een presentatie geven en presenteren de 8 leidende renewable energy research centers in Noorwegen hun laatste stand van techniek en projecten. Wij zullen met de Hansa Green Tour aansluiten bij dit unieke programma waardoor iedereen in 1 dag een overzicht krijgt van de belangrijkste organisaties en wat er speelt op het gebied van cleantech in Noorwegen.

 
Studenten Hanze Hogeschool helpen Hansa Green Tour
 

Studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen helpen mee met de voorbereidingen voor de Hansa Green Tour.

Melissa Oudshoorn van IBS heeft met haar groep international marketing studenten belangrijk voorwerk verricht door de belangrijkste promotionele evenementen in kaart te brengen waar we de tour (internationaal) kunnen promoten, advies uit te brengen aangaande de social media strategie en traditionele media. Tevens is de eerste dagetappe in de vorm van een voorlopig roadbook klaargemaakt.

 
Duurzaamheidsbeurs Good! Lelystad
 

Eind april stonden we in de stand van Greenwish op de duurzaamheidsbeurs Good! Lelystad.

Good! Lelystad was het eerste en grootste event voor mensen met een duurzame lifestyle. Deze driedaagse interactieve show was volledig gericht op het verschaffen van de laatste informatie, op duurzame producten en diensten en op groene keuzes die zowel de mensen als de wereld een stapje verder helpen.

Volledig overzicht van nieuwsberichten Hansa Green Tour

Delen via

Vergelijkbare berichten