Ondernemend Friesland nieuws

Boekhouder Syfers bemiddelt nu ook in woninghypotheken voor ondernemers

Boekhouder Syfers

Als één van de eerste boekhouders in Nederland krijgt Syfers een AFM-vergunning om te bemiddelen in woninghypotheken. Hierbij richt het landelijk opererende advieskantoor zich specifiek op ondernemers.

In Nederland is de AFM belast met toezicht op en uitgeven van vergunningen aan financiële dienstverleners. Voor het toekennen van een vergunning gelden strikte eisen op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Syfers heeft brede financiële expertise in huis en gaat deze nu ook inzetten om ondernemers te helpen bij het verkrijgen van een woninghypotheek. Dankzij directe aansluitingen met banken en andere geldverstrekkers kunnen zij ondernemers snel duidelijkheid geven over hun maximale leencapaciteit. 

 

Goede financiële onderbouwing verhoogt slagingskans

 

"Ook in deze corona-tijden zijn banken nog steeds bereid om ondernemers een woninghypotheek te verstrekken" aldus Albert van Reeuwijk, directeur van de hypotheekpraktijk bij Syfers. "Wel vragen geldverstrekkers steeds vaker aan de ondernemer om aanvullende informatie aan te leveren, zoals tussentijdse cijfers of een financiële prognose. Dit is waar wij met het gehele Syfers-team voor ondernemers het verschil maken.

 

Alle financiële kennis onder één dak

 

In 2019 is Syfers begonnen met de voorbereiding van de vergunningsaanvraag. “We zijn enorm blij met deze vergunning”, aldus Rob van de Watering, oprichter en mededirecteur van Syfers. “Iedere ondernemer is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Met het in-house bemiddelen van woninghypotheken kunnen we ondernemers nog breder van dienst zijn.”

 

Over ons

 

Syfers behoort al jaren tot één van de meest innovatieve boekhouders van Nederland. Het kantoor biedt een breed financieel dienstenpakket aan ruim 1.000 ondernemingen, variërend van ZZP-ers tot middelgrote bedrijven met > 100 medewerkers. Het Syfers-team bestaat uit 38 hoogopgeleide financiële professionals waaronder boekhouders, fiscalisten, juristen, business-controllers, HR-adviseurs, overnamespecialisten en vanaf heden ook hypotheekadviseurs.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling