Boekhouder Syfers bemiddelt nu ook in woninghypotheken voor ondernemers

In Nederland is de AFM belast met toezicht op en uitgeven van vergunningen aan financiële dienstverleners. Voor het toekennen van een vergunning gelden strikte eisen op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Syfers heeft brede financiële expertise in huis en gaat deze nu ook inzetten om ondernemers te helpen bij het verkrijgen van een woninghypotheek. Dankzij directe aansluitingen met banken en andere geldverstrekkers kunnen zij ondernemers snel duidelijkheid geven over hun maximale leencapaciteit. 

Goede financiële onderbouwing verhoogt slagingskans

"Ook in deze corona-tijden zijn banken nog steeds bereid om ondernemers een woninghypotheek te verstrekken" aldus Albert van Reeuwijk, directeur van de hypotheekpraktijk bij Syfers. "Wel vragen geldverstrekkers steeds vaker aan de ondernemer om aanvullende informatie aan te leveren, zoals tussentijdse cijfers of een financiële prognose. Dit is waar wij met het gehele Syfers-team voor ondernemers het verschil maken.

Alle financiële kennis onder één dak

In 2019 is Syfers begonnen met de voorbereiding van de vergunningsaanvraag. “We zijn enorm blij met deze vergunning”, aldus Rob van de Watering, oprichter en mededirecteur van Syfers. “Iedere ondernemer is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Met het in-house bemiddelen van woninghypotheken kunnen we ondernemers nog breder van dienst zijn.”

Over ons

Syfers behoort al jaren tot één van de meest innovatieve boekhouders van Nederland. Het kantoor biedt een breed financieel dienstenpakket aan ruim 1.000 ondernemingen, variërend van ZZP-ers tot middelgrote bedrijven met > 100 medewerkers. Het Syfers-team bestaat uit 38 hoogopgeleide financiële professionals waaronder boekhouders, fiscalisten, juristen, business-controllers, HR-adviseurs, overnamespecialisten en vanaf heden ook hypotheekadviseurs.

Delen via

Vergelijkbare berichten