De Harmonie zoekt deze zomer naar jong talent!

Onlangs heeft De Harmonie het theaterseizoen afgesloten met het bijzondere Pauze Festival, met optredens van o.a. The BlueBirds en Renée van Wegberg voor een exclusief publiek van 30 personen. Tijdens de zomerperiode gaat het theater online door, voor kinderen tot 14 jaar. Zij kunnen online auditie doen en daarmee kans maken op diverse prijzen, waaronder een optreden in De Harmonie!

Online presentator van de talentenjacht is Klaas van Kruistum, bekend van het populaire interactieve jeugdprogramma Zapplive. Samen met een vakkundige jury én de Kinderdirectie van De Harmonie kiest hij vijf finalisten die eind augustus tijdens een live-finale in De Harmonie zullen strijden om de titel. In de vakjury zitten Wilma Hoornstra (theaterregisseur van o.a. Woezel&Pip en Theater Terra), zangcoach Janneke Brakels en theaterdocent Marleen de Boer.

Beschik jij over theatertalent? Kun jij bijvoorbeeld goed zingen, is acteren je passie of kun je dansen, presenteren of goochelen? Blink jij uit in het circus, kun je goed rappen of ben jij net zo grappig als Jochem Myjer? Dan kun je auditie doen door een video van maximaal 3 minuten op te sturen naar marketing@harmonie.nl. Wie weet schitter jij aan het begin van nieuwe theaterseizoen op de bühne van De Harmonie!

Kijk voor meer informatie en een videoboodschap van Klaas van Kruistum op www.harmonie.nl/showjetalent.

Delen via

Vergelijkbare berichten