De week van Iliana Kappert

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij begeleiden elke dag mensen die om welke reden ook op zoek zijn naar die nieuwe baan; persoonlijk en op maat vanuit onze kantoren in Groningen en in Leeuwarden.

Wij bieden een totaalconcept: van loopbaancoaching (helder krijgen wie je bent, wat je kunt en wat je zoekt) tot aan die nieuwe baan die zo goed bij jou past! In deze arbeidsmarkt is het heel belangrijk dat je je helder kunt profileren; wat is jouw toegevoegde waarde voor een organisatie? Wij helpen jou met een goed cv en LinkedIn-profiel en jouw verhaal. Rond de 80% van alle vacatures worden ingevuld via netwerken. Wij hebben een heel groot, breed netwerk (zowel profit als non-profit) in Noord-Nederland. Dit warme netwerk zetten wij voor jou in zodat jij aan tafel zit met jouw goede verhaal voordat de vacature ontstaat en je dus in beeld bent. Zo denkt een organisatie aan jou wanneer er een vacature ontstaat.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat wij met Queenfishers iedere dag weer kunnen bijdragen aan persoonlijke groei en dat het iedere keer weer lukt om die nieuwe baan met hen te veroveren.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Iedere dag opstaan met dezelfde energie als die ik nu ervaar en met net zoveel plezier succesvol samenwerken met mijn compagnon! Ik durf te dromen over nog heel veel meer mooie matches tussen mensen en organisaties. Over 5 jaar betekent dat dat iedereen in Friesland, Groningen en Drenthe weet dat ze voor loopbaanvragen en die goedpassende nieuwe baan bij Queenfishers moeten zijn. En stiekem kijken we al over de grenzen van Noord-Nederland heen.  

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

2 trainingsdagen in Utrecht voor “werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding”. In een notendop; ons systeem van herkomst, onze familie en de context waarin wij opgroeien heeft grote invloed op hoe wij als mens geworden zijn; hoe wij ons voelen en gedragen. In deze training leer je hoe je “familiescripts” naar boven kunt halen en eventueel kunt doorbreken daar waar nodig!

En waarom?

Ik geloof in een leven lang leren! Alles wat bijdraagt aan het begeleiden van mensen richting die gemotiveerde loopbaanstap geeft mij energie en komt ten goede aan de coaching en dus aan onze dienstverlening.

Delen via

Vergelijkbare berichten