Ondernemend Friesland nieuws

LVS Trucks Leeuwarden operationeel

Toekomstgerichte en state-of-the-art truckdealer

De nieuwe vestiging van LVS Trucks in Leeuwarden is operationeel. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op industrieterrein Zwette V, aan de Haak, en is voorbereid op de toekomst, waarbij efficiency voor de klant voorop staat. LVS Trucks is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Friesland en Noord-Holland.

De nieuwe werkplaats, op een terrein van 10.000 m2, heeft zeven, dertig meter lange werkstraten waardoor het mogelijk is te werken aan complete LZV-combinaties. Ook zijn er onder meer faciliteiten voor onderhoud aan LNG- en elektrische trucks. Jacco Rijkhoff, directeur After Sales Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens (LVS Trucks): “Ons belangrijkste doel voor deze nieuwe vestiging is efficiency voor onze klanten. Zij moeten snel weer op weg kunnen. We hebben daarom veel aandacht besteed aan de routing binnen het pand, de onderdelenvoorziening en het werkklimaat voor onze mensen.” Dat laatste wordt onder meer bereikt door veel licht in de werkplaats. Zo zijn de deuren voorzien van glas, is er gebruik gemaakt van energiezuinige LED-verlichting en is er vloerverwarming aangebracht. Naast de werkplaats is er een ruime ontvangst- en wachtruimte voor chauffeurs en klanten en zijn er kantoor- en trainingsfaciliteiten. LVS Trucks onderstreept hiermee de binding met haar klanten en biedt hen een warm welkom.

 

Duurzaam

Een van de eisen voor de nieuwbouw was om energiezuinig en CO2-neutraal te kunnen opereren. Het pand van LVS Trucks Leeuwarden is daarom voorzien van zonnepanelen op het dak, terwijl een de warmtepomp zorgt voor de verwarming in het pand. “Ook hebben we oplaadmogelijkheden voor zowel elektrische personenwagens als trucks. Alles rondom de nieuwbouw is op de toekomst gericht. Met dit pand, dat bovendien goed bereikbaar is, hebben we daar vorm aan kunnen geven.”

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling