Wierenga & De Graaf: Voor opdrachtgevers met visie; voor kandidaten met ambitie

Zowel Jan Wierenga als Leo De Graaf vervulden directie- en managementfuncties bij een grote internationale uitzendorganisatie. Daarmee beschikken ze over zeer veel kennis en ervaring in de wereld van de werving & selectie en loopbaanadvies. In al die jaren hebben ze hun speelveld wel danig zien veranderen, uiteraard ook als gevolg van de digitale mogelijkheden. Maar er zijn zeker de laatste jaren meer trends en ontwikkelingen waar te nemen. Leo de Graaf: “Hoger opgeleiden bijvoorbeeld oriënteren zich anders op een nieuwe baan dan een paar jaar geleden. Waar zij nu vooral op selecteren, is de reputatie van een organisatie. Hoe groen en maatschappelijk betrokken is die? Welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt die? Tegelijk verlangen opdrachtgevers alleen maar meer value for money en hanteren zij meer criteria dan alleen cv’s. Vaardigheden, bijvoorbeeld om een team te leiden of om mensen te motiveren en te inspireren worden steeds belangrijker.”

 

Full service plus

Om in die veranderende wereld slagvaardig en onderscheidend te zijn, heeft Wierenga & De Graaf gekozen voor een full service plus aanpak. “Onze specialisatie is en blijft het werven van kandidaten met ambitie voor organisaties met visie”, aldus Wierenga. “Dat doen we met heel veel persoonlijke aandacht. Ter illustratie, om tot de best mogelijke match te komen bieden wij kandidaten nog vóór de voorstelrondes talenten- en vaardigheids-assessments aan. Tegelijk hebben we een professioneel en betrokken netwerk om ons heen verzameld, waarmee we opdrachtgevers volledig kunnen ontzorgen bij hun wervings- en selectietrajecten. Zo beschikken we over specialisten op het gebied van employer branding en online arbeidsmarktcampagnes en hebben we ervaren coaches en trainers in huis voor loopbaanadvies- en ontwikkeltrajecten. Tevens kunnen we een beroep doen op ervaren HR-professionals. En dat allemaal onder één dak aan de Sophialaan in Leeuwarden. Al die verzamelde kennis en ervaring maakt Wierenga & De Graaf overigens ook een zeer interessante partij voor outplacement, onboarding trajecten, HR-ondersteuning en meer.’

 

Transparant

Volgens Leo de Graaf willen opdrachtgevers steeds vaker weten waar zij hun euro’s aan besteden. “’Value for money’, noemde ik dat zojuist. Ook daarin komen wij opdrachtgevers tegemoet met een viertal interessante programma’s, variërend van een no cure-no pay basisprogramma tot en met een maatwerktraject met een eigen werken-bij website. Maar uiteindelijk blijft het matchen van kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk maatwerk. Dáár ligt onze kracht! Daarin passen geen vluchtige contacten. Wij willen juist extra en duurzame toegevoegde waarde bieden. Dat kan alleen als je langdurige relaties aangaat. En vergeet niet, we zijn zelf ook ondernemer. We spreken dus dezelfde ondernemerstaal en staan voor dezelfde uitdagingen. Waarom dan niet van elkaar leren en samen optrekken?”

 

www.wierenga-degraaf.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten