Ondernemend Friesland nieuws

NNDI bijzonder toneel voor dwaande-ambassadeursbijeenkomst

NNDI toneel voor dwaande-ambassadeursbijeenkomst

Dinsdagavond was de Noord Nederlandse Draadindustrie in Dokkum gastheer van ca. 30 Dwaande ambassadeurs en bestuurders uit Noordoost Fryslân. Een aantal toonaangevende bedrijven in de regio zijn 'Dwaande-ambassadeur'. Samen met de gemeenten, zijn ze bereid de schouders onder Noordoost Fryslân zetten. Ze helpen bij het bouwen aan een Noordoost Fryslân en vormen het visitekaartje van de regio. De Dwaande Ambassadeurs komen 4 tot 5 keer per jaar bij elkaar om met elkaar te kijken naar de toekomst van de regio.

Tussen de stalen draden, spijkers en 24 uur per dag draaiende machines werd met elkaar gegeten, gedronken en gesproken over duurzaamheid, energietransitie en natuurlijk de rode draad van deze bijeenkomst: ‘Delen is vermenigvuldigen’. Gastpreker en voormalig Commissaris van de Koningin Ed Nijpels, gaf een lezing over energietransitie en circulaire economie.

 

NNDI
De Noord Nederlandse Draadindustrie (NNDI) is een voortzetting van de in 1928 opgerichte Leeuwarder Draadindustrie. De NNDI heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerd productiebedrijf voor de vervaardiging van getrokken blank draad op rol en staven, wapeningsstaal tevens op rol en staven en draadnagels voor de professionele- en de doe-het-zelfmarkt. Overal is de draad van de NNDI. Er is geen consument die er bij stil staat, maar het draad van de NNDI houdt, soms letterlijk, de wereld bij elkaar. Daarom moet het draad voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Alles wordt getest in het eigen laboratorium. Niets gaat de deur uit zonder certificaat.

 

Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân
De organisatie van deze ondernemersavond was in handen van Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (kortweg KEI), cateraar DePleats uit Burgum en gastheer NNDI. In samenwerking met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden heeft het KEI als doel te zorgen voor een duurzame economische structuurversterking van het MKB-bedrijfsleven in Noordoost Fryslân. Per 1 mei 2016 is het KEI projectpartner van de zes Noordoost Friese gemeenten en de provincie Fryslân. Hierdoor is de oude naam Innovatiehuis Lauwersdelta gewijzigd in Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement