Nominaties RTV NOF Sport- en Ondernemersverkiezing 2015 bekend

Ondernemersprijzen

Als Starter van het Jaar zijn genomineerd: BomBi Dokkum, Lunchhuis de Lauwers en OpEinstein.nl. Bij Ondernemer van het Jaar gaan de nominaties naar: Reijer den Hartog, Symen Jellema en Minke Schouten. Voor Onderneming van het Jaar zijn genomineerd: Probo, Damstra Installatietechniek en Feenstra Transport.

Sportverkiezing

Bij de Sportverkiezing 2015 zijn in de categorie Talent van het Jaar genomineerd: Anna Griet Pompstra, Gosse van der Meer en Jacob de Roos. Bij de Sport(st)er van het Jaar strijden Sjoukje Visser, Trudy Veenstra en Anouska Koster om de titel. Als Sportteam van het Jaar zijn genomineerd: Exhibition Team Release, SC Veenwouden en VV Surhuisterveen. Daarnaast is DoDaDo genomineerd voor de Aanmoedigingsprijs.

Organisatie

Streekomroep RTV NOF voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. introduceert in samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden de nieuwe Sport & Ondernemersprijs in Noordoost-Fryslân. Normaliter werd in juni tijdens het weekeinde van het Concours Hippique in Dokkum een Ondernemersprijs voor Noordoost-Fryslân uitgereikt, maar de organisatie van die verkiezing stopte er in 2015 mee. Met de nieuwe verkiezingen wil RTV NOF laten zien dat er in haar regio veel bedrijven en verenigingen actief zijn, zij verdienen het om eens in de ‘spotlights’ te worden gezet.

Delen via

Vergelijkbare berichten