Noordelijke Doorwinbedrijven komen met Gevelroadshow naar Bedrijvencontactdagen

Alexander van Tintelen, directeur marketing Doorwin Divisie Kozijnen, vertelt: “Als Doorwin hebben we ervoor gekozen om zelfs in economisch mindere tijden zeer innovatief bezig te zijn. Vanuit de focus om Total Solution leverancier te zijn, hebben we ons assortiment compleet gemaakt met maar liefst vier innovaties. Om dit met verve te presenteren hebben we gekozen voor een roadshow.”

De Gevelroadshow is ingericht als een experience center. Zo is er een 3d-presentatie over de producten en merken binnen Doorwin en worden er diverse producten getoond. De roadshow is ontstaan uit een samenwerking tussen de Divisie Deuren en de Divisie Kozijnen van marktleider Doorwin.

Een toegangskaart nodig? Een mailtje, waarin u uw NAW-gegevens vermeldt, naar info@doorwinkozijnendivisie.nl is voldoende.

Bent u niet in de gelegenheid om de Doorwin Gevelroadshow te bewonderen tijdens de Bedrijvencontactdagen? Geen probleem. Dan komt de Gevelroadshow naar uw bedrijf toe. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Sales-Support van Doorwin:  0513 – 468311

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats op 23 en 24 maart a.s. in het WTC Expo te Leeuwarden.

Delen via

Vergelijkbare berichten