Noordwest12 en Adecco Group Nederland sturen jonge professionals op geheime missie bij de KNVB

De spil van de virale marketingcampagne is www.missionknvb.nl die toegang geeft tot een spannende carrièrecompetitie. Iedereen kan meespelen. De competitie neemt een paar minuten in beslag. Als bezoeker beantwoord je niet alleen een serie carrièrevragen, maar word je ook aangemoedigd om binnen je eigen sociale netwerk deelnemers te verzamelen. Hoe meer ‘vrienden’ meedoen, hoe hoger je score. In totaal zijn er elf ‘profdagen’ bij de KNVB te verdienen, allemaal in verschillende functies. Van secretaresse tot persvoorlichter en van terreinmanager tot teammanager Jong Oranje.

Social Media steeds belangrijker bij het zoeken naar een baan

Om de campagne onder zoveel mogelijk mensen bekend te maken is een grootscheepse online marketingcampagne ingezet in samenwerking met online marketingbureau ClickQ. Vooral jonge professionals gebruiken social media om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Daarbij gaat het niet zozeer om concrete vacatures, maar om de beleving van werk en de reputatie van werkgevers.
Het doel van de campagne is om op een speelse manier te laten zien dat je mogelijkheden onbegrensd zijn als je uitgaat van jouw specifieke talent en gemotiveerd bent om dit verder te ontwikkelen.

Over Noordwest12

Noordwest12 of kortweg NW12 – sinds 1994 – is het full service advies- en ontwerpbureau op het gebied van merkstrategie. Met een heldere visie en missie. NW12 helpt het merk van een opdrachtgever te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren (ontwerp) en via alle mogelijke middelen (cross mediaal) bekendheid en voorkeur te geven aan dit merk. NW12 werkt samen met verschillende partners; stuk voor stuk specialistische bedrijven op het gebied van communicatie. V12 Online engineers,LeadQ lead management, ClickQ online marketing en Echtemensen.com delen samen met NW12 een plaats in de Crossmedia Communicatiegroep, die ruim 50 medewerkers een baan biedt vanuit Heerenveen, Groningen en Amsterdam

Delen via

Vergelijkbare berichten