Numan Assurantiën lanceert nieuwe website met Friese domeinnaam

Persoonlijke aandacht
“Een positief tegenwicht tegen een steeds onpersoonlijker wordende verzekeringswereld, dat zijn we graag” aldus Wietse Numan. Natuurlijk gaan we met onze tijd mee, maar met behoud van onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de klant. Verzekeren kun je overal en steeds gemakkelijker ook via het internet. Maar vaak blijkt dat de keuzes die gemaakt moeten worden toch nog niet zo simpel zijn. Hoe weet je zeker dat je de beste verzekering hebt afgesloten?

Begeleiden en advies
Wij hechten er daarom waarde aan onze klanten te begeleiden in het beslissingsproces naar hun ideale verzekeringspakket. Bij ons kun je het naadje van de kous te weten komen als dat is wat je wilt. En natuurlijk geven we ook graag advies voor jouw specifieke situatie. Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren doen we dat al jaren.

Nieuwe website
“De nieuwe website moest een afspiegeling van de identiteit van het bedrijf worden. Ik denk dat we daar aardig in zijn geslaagd”, aldus Wietse Numan. In een oogopslag is duidelijk wie we zijn en waar we voor staan. Helder en recht door zee. 

Met de keuze voor een Friese domeinnaam laten we zien dat onze roots in Friesland liggen. Vanuit Drachten bedienen we al meer dan 50 jaar onze relaties. Ons werkgebied strekt zich uit over de noordelijke provincies.

Delen via

Vergelijkbare berichten