Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2010

Op 25 juni 2010 wordt voor de tweede keer de Ondernemersprijs Noordoost Friesland uitgereikt. Health2Work uit Surhuisterveen werd vorig jaar door de jury uitgeroepen tot de winnaar van de eerste editie van deze unieke Ondernemersprijs.

Ook dit jaar beoordeelt een deskundige jury de inzendingen op basis van verschillende criteria waaronder visie en strategie van de onderneming. De jury bestaat uit gedeputeerde Sjoerd Galema, Marga Waanders, burgemeester gemeente Dongeradeel, Eric Jansen, directeur Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Erik Nicolai van Rabobank Noordoost Friesland en Jelmer Beetsma van Syntens.

Na een voorselectie en een bedrijfsbezoek aan de 3 finalisten wordt de winnaar op 25 juni tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt. Naast de uitreiking van de BonifatiusBokaal is deze avond een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost Friesland.

Ondernemers uit de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel komen voor de prijs in aanmerking. Zij kunnen zichzelf aanmelden of worden aangemeld door mensen die een ondernemer voordragen voor de prijs.

De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2010 ontvangt naast eeuwige roem een uniek kunstwerk gemaakt door kunstenaar Hans Jouta. Daarnaast krijgt de winnaar advertentieruimte aangeboden ter waarde van 5.000 euro in de YN, een uitgave van Wegener Huis-aan-Huis Media.

Deelnemers kunnen op de site tot 1 mei 2010 worden aangemeld via de site:
www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten

26 feb 2024