Ontzorgd Verhuizen uit Leeuwarden genomineerd voor de Duim 2011

Van de verhuizer tot de verhuisberichten, van de administratie tot de vloerbedekking, van verhuisbegeleiding tot dierenopvang. Daarnaast levert samenwerken met Ontzorgd Verhuizen een besparing op de verhuiskosten op. Daarvoor werkt Ontzorgd Verhuizen samen met erkende toeleveranciers en met belangenorganisaties, zoals de ANBO en thuiszorg Het Friese Land.”

Concept slaat aan
Als pas gestart ondernemer is Marc trots op de nominatie voor de Duim. Hij ziet het als erkenning aan het succes van de formule. Daarom is hij inmiddels bezig om partners te zoeken die hem helpen dit initiatief naar de rest van Nederland uit te breiden.

Over de Duim
De Duim is een initiatief van Zorgbelang Fryslân, een onafhankelijke instantie die verbetering van de zorg nastreeft. Zij reikt elk jaar de Duim uit aan een initiatief in de zorg dat navolging verdient. Dit kan een uniek project, nieuwe behandelmethode of andere vorm van dienstverlening zijn. Centraal staat dat het initiatief de zorg in Friesland moet verbeteren. Ontzorgd Verhuizen is dit jaar een van de 12 genomineerden.

Stemmen op de Duim
Iedereen kan tot 21 oktober stemmen via de Duim 2011. Niemand minder dan Commissaris van de Koningin, de heer Jorritsma, reikt de Zorgbelang Fryslân Duim 2011 uit tijdens het Zorgbelang Fryslân Zorgcongres op 28 oktober in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Delen via

Vergelijkbare berichten