Open Dag bij Rentex in Bolsward

Zaterdag 13 april a.s. opent Rentex de deuren wagenwijd voor het publiek. Bezoekers kunnen zelf zien en beleven hoe één van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland de was doet voor zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland.

Iedereen is uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Wat komt er allemaal kijken bij dit werk, hoe probeert het bedrijf steeds duurzamer en innovatiever te zijn, en hoe werken de medewerkers samen met slimme robots? Er zijn diverse interessante rondleidingen en voor de kinderen is een knutselhoek ingericht. Daarnaast organiseert Rentex op deze Open Dag een banenmarkt voor werkzoekenden en mensen die aan een carrièreswitch denken. Iedereen is van harte welkom op de Open Dag van Rentex, zaterdag 13 april van 10:00 tot 14:00 uur aan de Koopman Heeresweg 2 in Bolsward.

Rentex

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. “We zijn trots op ons 450 mensen tellende familiebedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Samen werken om het slimmer, sneller en beter te doen, daar draait het om bij Rentex.”

Delen via

Vergelijkbare berichten