Open Vragen aan Ondernemende Studenten: Esther Jongman (Livialune.nl)

In de nieuwe rubriek Open Vragen aan Ondernemende Studenten geeft Ondernemend Friesland het podium aan studerende starters. Jonge ondernemers aan het begin van hun carrière; vol ambitie en plannen. Met vandaag: Esther Jongman, eigenaar van Livialune.nldie studeert bij NHL Stendenonder de vleugels van het Center for Enterpreneurship.

Hoe heet je bedrijf en wat is de core business?

Mijn bedrijf heet Livialune. Ik heb mijn eigen kledingwebshop, waar ik verschillende stijlen en trends voor dames verkoop.

Welke valkuilen heb je moeten overwinnen?

Mijn eerste grote valkuil is het inkopen van zomerkleding geweest. Ik heb het opzetten van een kledingwebshop erg onderschat. Ik ging er van uit dat deze zomer mijn webshop online zou staan, maar dit werd helaas pas oktober. Dus in oktober zat ik nog met een grote voorraad zomerkleding.

Wat wil je in de toekomst bereiken?

Het is mijn grote droom om dagelijks vele pakketjes in te mogen pakken en vaker inkopen te mogen doen. Ik ben op dit moment bezig met het uitbreiden van mijn bereik door middel van micro-influencers, Instagram marketing en Tiktok.

Welke ondernemer is je voorbeeld of inspireert je?

Mijn vader heeft mij geïnspireerd om een eigen onderneming te starten. Hij heeft nu een succesvolle onderneming, dus qua veel aspecten is hij een voorbeeld voor mij.

Heb jij een ondernemerstip voor andere startende ondernemers?

De beste tip die ik een startende ondernemer kan geven is dat jij als ondernemer de USP van je bedrijf moet zijn.

Vergelijkbare berichten