Opening Friesland Kliniek te Leeuwarden

De Friesland Kliniek opent donderdag 25 mei feestelijk haar deuren. Ze zijn al enige tijd operationeel maar vanaf begin 2023 is een deel van de verzekerde laagcomplexe huid- en handoperaties verschoven uit het Medisch Centrum Leeuwarden naar de Friesland Kliniek. Een mooi moment om een feestje te vieren.

Achtergrondinformatie:

De plastisch chirurgen van Friesland hebben al langere tijd een goede samenwerking met de verschillende Friese ziekenhuizen. Om de laagcomplexe zorg te kunnen verschuiven van het MCL naar de Friesland Kliniek was het akkoord van de zorgverzekeraar Achmea ook nodig. Dit is gelukt! Vanaf begin 2023 kunnen huisartsen of andere specialisten patiënten naar de Kliniek verwijzen. Door de goede samenwerking met de Friese ziekenhuizen kunnen wij zorg op maat bieden. Indien nodig kan altijd besloten worden de behandeling binnen het ziekenhuis uit te voeren.

Wat biedt de Friesland Kliniek:

De Friesland Kliniek biedt uitstekende zorg aan patiënten met veel voorkomende hand- en pols problemen zoals het ‘carpaal tunnel syndroom’. In samenwerking met Pathologie Friesland kan in de Friesland Kliniek zowel goedaardige en kwaadaardige huidaandoeningen behandeld worden. Ook door middel van de WIFSA methode, waarbij tijdens de ingreep direct pathologisch onderzoek plaatsvindt. Zodra bekend is dat de snijranden vrij van tumor zijn, kan er in de organisatie, direct een plastisch chirurgische reconstructie van het defect verricht worden.

Wat bieden ze aan onverzekerde zorg:

Naast de reguliere zorg worden er cosmetische behandelingen aangeboden zoals bijvoorbeeld ooglidcorrecties en injecties van Botox en fillers.

Foto: Friesland Kliniek

Vergelijkbare berichten