Opnieuw grote opdracht voor internetdienstverlener ICIT uit Franeker

Structurele groei ICIT

ICIT maakt de laatste jaren –in tegenstelling tot wat landelijk gezien de trend is- een structurele groei door. In het afgelopen jaar haalde ICIT al verschillende grote opdrachten binnen uit de sectoren: zorg, overheid, commerciële dienstverlening en onderwijs. Hierdoor zorgt ICIT voor werkgelegenheid in de IT-sector in Friesland. Door de groei wordt het huidige pand van ICIT, aan de Prins Hendrikkade in Franeker, te klein voor het bedrijf. Met het oog op de toekomst is daarom besloten tot het plegen van nieuwbouw. In de loop van 2012 zal op bedrijventerrein West in Franeker het nieuwe pand verrijzen. Joël Heiner, marketing & sales director ICIT; “We zijn heel trots op de groei die ICIT doormaakt. Het is erg mooi dat het in de periode van economische crisis zo goed gaat. Daardoor kunnen we niet alleen arbeidsplaatsen blijven bieden, maar ook creatieve en mooie oplossingen blijven bedenken op IT-gebied.”

Vernieuwing ADAS

ADAS (Algemeen Digitaal Audit Systeem) is een visitatie- en audit-systeem, waarvan de eerste versie in 2003 ontwikkeld werd. Inmiddels wordt het systeem door een groot aantal, zeer diverse (wetenschappelijke) verenigingen uit de gezondheidszorg gebruikt. Om beter aan te sluiten bij de wensen en behoeftes van deze verenigingen, heeft het CBO in overleg met ICIT besloten tot een grondige vernieuwing van het systeem. Zo worden voor de nieuwe versie de mogelijkheden voor benchmarking en het genereren van rapportages verder uitgebreid. Bovendien moet de nieuwe versie het plannen van visitaties en de voorbereiding en verslaglegging daarvan, vereenvoudigen. In het voorjaar van 2012 wordt de nieuwe versie opgeleverd.

 

ICIT

Het ontwikkelen van websites, portals, intranetsites en innovatieve webtoepassingen, vormen de speerpunten van ICIT. Xtive, het door ICIT ontwikkelde multi-inzetbare CMS (content management systeem) voor o.a. het beheer van websites, werd -op basis van een onderzoek van TNS/NIPO- door vakblad Emerce uitgeroepen tot het beste CMS van 2010. Naast het CBO werkt ICIT binnen de zorg o.a. voor de Nederlandse Vereniging voor Urologie, Zorggroep Noorderbreedte, NIAZ, Integrale Kankercentra Noord-Nederland en Thuiszorg West Brabant.

Delen via

Vergelijkbare berichten