OQ Seminar 1 jaar nieuwe aanbestedingswet

Overheid en aanbesteden

Iedere opdrachtgever en overheidsinstantie moet sinds 1 april 2013 voldoen aan de criteria van de nieuwe aanbestedingswet. De wet dient ervoor om ondernemers o.a. meer kansen te bieden om overheidsopdrachten binnen te halen. De vraag is: lukt dat eigenlijk wel? De maatregelen moeten o.a. leiden tot: meer concurrentie, minder administratieve last en een duidelijkere lijn in aanbestedingsprocedures. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Wat gaat goed en wat kan beter? En waar liggen kansen voor bedrijven? Allemaal vragen waar tijdens het seminar op 27 maart over werd gediscussieerd.

Kennis delen

Or-Quest BV is specialist in het bemiddelen van technisch personeel en maakte als relatief jong bureau in de afgelopen jaren een stevige groei door. ‘In de afgelopen jaren zijn we vooral gegroeid doordat we het juiste technische personeel wisten te plaatsen bij omvangrijke projecten. Via onze werkgeversseminars delen we graag kennis en kunde met de branche’: aldus Jelmer Spijksma, directeur en eigenaar van Or-Quest. Door het organiseren van aansprekende seminars biedt Or-Quest meerwaarde in business voor werkgevers in bouw en techniek o.a. door de ontwikkelingen steeds ’een stap vooruit’ te zijn.

Voor deze bijeenkomst was een discussiepanel samengesteld bestaande uit diverse professionals uit de bouw- en overheidswereld;

• Maarten Reijgersberg – Directeur Hegeman Beton- & Industriebouw

• Henk Blok – Realisatiemanager de centrale as – Provinsje Fryslân
• Lukas Pepping – Adviesgroepmanager Contractering – Antea Group
• Rob Bosma – Hoofd afdeling Beton- en Waterbouw – Provincie Groningen

Delen via

Vergelijkbare berichten