Or-Quest komt met seminar voor werkgevers in techniek

Or-Quest BV is specialist in het bemiddelen van technisch personeel en maakte als relatief nieuw bureau in de afgelopen drie jaar een onstuimige groei door. ‘In de afgelopen jaren zijn we met name gegroeid doordat we de juiste technische mensen wisten te plaatsen bij omvangrijke projecten als: De Haak om Leeuwarden, de Centrale As Buitenpost en de N33 van Assen naar Veendam’: aldus Jelmer Spijksma, directeur en eigenaar van Or-Quest BV. 

Door het organiseren van aansprekende seminars wil Or-Quest graag iets extra’s betekenen voor opdrachtgevers en werkgevers in bouw en techniek. Het seminar op 28 november start om 15.00 uur en vindt plaats in het Adverium in Drachten, waar het bureau ook gevestigd is. Dit seminar staat geheel in het teken van NEN 2767-4. 

De NEN 2767-4 normering
Voor gebouwen en vastgoed is de NEN 2767 een veel toegepaste normering onder andere om budgetten vast te stellen. Sinds 2009 is deze norm uitgebreid en toepasbaar gemaakt voor Infrastructuren. Dit met als toevoeging -4 waardoor deze geschikt gemaakt is voor totale buitenruimten. De NEN 2767-4 is dé methode om conditiemeting te bepalen. Momenteel geldt deze normering als enige standaard, waarbij verschillende disciplines van een openbare ruimte zoals: wegen, riolering, groen, kunstwerken, enz. met dezelfde meetlat kunnen worden beoordeeld. De eenduidigheid en de objectiviteit van de NEN 2767-4 maken deze norm tot een uniek en uitermate geschikt instrument voor toekomstige inspecties. Via de normering kunnen projecten op een objectieve wijze worden vergeleken. De norm wordt o.a. gebruikt door Schiphol, RGD, havenbedrijven, defensie en vrijwel alle provincies. Ook gemeenten en waterschappen passen het steeds meer toe. Hierdoor worden veel aannemers en ingenieursbureaus in hun opdrachten met de norm geconfronteerd.

Seminar donderdag 28 november van 15.00 tot 17.30 uur
Nico Broek zal de 28e november spreken over de mogelijkheden van deze NEN-normering en de toehoorders bijzondere handvatten aanreiken. Dhr. Broek is Technisch Directeur bij Ingenieursbureau Westenberg en heeft sinds 2010 zitting in de normcommissie NEN 2767-4.

Aanmelden OQ Seminars 
Werkgevers kunnen zich aanmelden voor dit gratis seminar via de speciale website: 
www.or-quest.nl/oq-seminars. 

Delen via

Vergelijkbare berichten