Outdoor Oudehaske verrast bezoekers met nieuwe activiteiten dankzij jonge ondernemer

Outdoor Oudehaske is verheugd om vanaf 5 juni enkele nieuwe activiteiten aan te bieden, waaronder Expeditie Robinson, Ontmasker de MOL en het huren van e-scooters. Outdoor Oudehaske, gelegen aan de Lange Ekers 11, begon als een klein bedrijf met activiteiten als voetgolf, klompengolf en lasergame, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat veel mensen naar Oudehaske trekt.

Carlos Broersma (23) is de jonge ondernemer achter Outdoor Oudehaske. Carlos studeert Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij begon zijn bedrijf tijdens de coronaperiode omdat hij veel tijd over had door het ontbreken van fysieke lessen op school. Hij wilde zijn tijd niet verspillen en besloot daarom zijn ondernemersvaardigheden te gaan ontwikkelen en zijn kennis toe te gaan passen. In een jaar tijd wist Carlos zijn idee te realiseren en kon hij in het najaar van 2021 zijn eerste klanten ontvangen.

Sportieve ervaring

Vanaf het begin heeft Outdoor Oudehaske zich gericht op het bieden van een unieke en sportieve ervaring voor zijn bezoekers. Met de uitbreiding van de activiteiten is het bedrijf klaar om grotere groepen te ontvangen. Alle activiteiten vinden plaats in de mooie landelijke omgeving waarbij er een ongedwongen sfeer heerst. De toekomstvisie van Carlos is helder: nog meer activiteiten, maar niet alleen in Oudehaske. Grote activiteiten op locatie verzorgen is de volgende uitdaging die Outdoor Oudehaske zal aangaan.

Fotograaf: Tineke Schutten

Vergelijkbare berichten