Overname AB-Telecom Stiens door Accent

Accent Holding is het moederbedrijf van Accent Automatisering B.V uit Sneek.  Accent, opgericht in 1995, levert IT-diensten en –producten. Sinds 2005 worden volledig zelf-beheerde Cloud-oplossingen aangeboden vanuit het datacenter. De organisatie beheert ruim 2.500 werkplekken in de cloud over heel Nederland. Op het gebied van lokaal IT-beheer is zij met name actief in Noord-Nederland. Accent biedt werk aan 30 mensen. De overname betekent voor Accent uitbreiding van haar dienstenpakket en een versterking van de marktpositie.

 

“Omdat data en telefonie steeds vaker over één netwerk gaan, vullen beide activiteiten elkaar goed aan” aldus Sipke Dijkstra van Accent. “het nieuwe werken wordt uitgebreid met het nieuwe bellen: telefoneren met het vaste nummer over internet, waar je ook bent”. 

 

De diensten gaan geïntegreerd worden in het datacenter van Accent. Dit resulteert in schaalvoordeel, waardoor de kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd kan worden. De locatie in Stiens is open op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Delen via

Vergelijkbare berichten