Overname Bos Design en Kantoorinrichting uit Leeuwarden

Algemeen directeur Douwe Jan Boersma van Health2Work is blij met de overname van de branchegenoot. “Bij Bos Design en Kantoorinrichting ligt de nadruk op het topsegment voor wat betreft architectuur en design, terwijl wij gespecialiseerd zijn in ergonomie. Voor ons betekent deze stap een verdere verbreding van de markt in (Noord-) Nederland.” Bos is leverancier van vele topmerken en heeft aansprekende klanten. De onderneming doet veel turnkey-opdrachten, waarbij ze een nieuw pand volledig ingericht oplevert, van ontwerp tot realisatie. Alle activiteiten van Bos Groep worden nu overgeheveld naar Surhuisterveen.

 

Volgens Boersma is het bij kantoormeubilair belangrijk dat er niet alleen wordt gekeken naar het uiterlijk van stoelen, maar vooral ook naar gezond gebruik. “Design en ergonomie samen moeten de basis leggen van goed functioneel meubilair dat past bij de klant en haar medewerkers.” Health2Work is een toonaangevend bedrijf op het gebied van een gezonde en efficiënte werkplek. “We werken samen met veel mkb-bedrijven maar ook met zorg- en overheidsinstellingen. We hebben in deze samenwerking een heel duidelijk motto: ‘Wie het kleine niet eert is het grote niet weert’. Dat brengt ons waar we nu staan.”

 

Voor de klanten van Bos Design en Kantoorinrichting zal er volgens Boersma niet veel veranderen. Alleen de naam wijzigt in Health2Work. De relaties van Bos worden binnenkort persoonlijk geïnformeerd over alle ontwikkelingen.

Delen via

Vergelijkbare berichten