Overname Hanzedruk door Grafische Groep Van der Eems

Om mee te kunnen blijven doen op het hoogste niveau is volume en gespecialiseerde kennis nodig. Om de optimale dienstverlening aan te kunnen blijven bieden en tegelijkertijd de continuïteit voor de lange termijn te garanderen, was het nodig voor Hanzedruk om de bakens tijdig te verzetten.

Per 1 februari  wordt Hanzedruk overgenomen door de Grafische Groep van der Eems, van eigenaar Durk-Jorrit van der Eems. Hierdoor kan Hanzedruk de toekomst sterker tegemoet  treden en is beter in staat om de dienstverlening in de pas te houden met de wensen van nu, morgen en overmorgen. De naam Hanzedruk blijft bestaan, net zoals de vestigingen, telefoonnummers, logo, etc. Verder heeft de overname geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

Grafische groep van der Eems beweegt zich op alle terreinen van de grafische markt. Van web-to-print, digitale druktechnieken, warehousing, printing on demand tot het reguliere drukwerk, zowel huisstijl als reclamedrukwerk. De Grafische groep van der Eems is een innovatieve onderneming die gebruik maakt van de modernste technieken, zowel op grafisch gebied als via internet.

Met de overname van Hanzedruk groeit het totale personeelsbestand van de Grafische groep van der Eems tot ruim 60 medewerkers. Beide bedrijven kunnen nu optimaal gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden.

Delen via

Vergelijkbare berichten