Overtollig materiaal Nederlandse Spoorwegen (NS) onder de veilinghamer 

De komende weken gaan diverse items van de Nederlandse Spoorwegen onder de virtuele hamer. De NS) koos voor een veiling om meer bewustwording te creëren voor het doorgeven van overtollige goederen. Geïnteresseerden in onderhoudsmateriaal voor treinen kunnen op deze online veiling op Onlineveilingmeester.nl een kijkje nemen.  

Duurzaamheid staat bij de NS hoog op de agenda, een onderdeel hiervan is ook het verantwoord doorgeven van hun overtollige goederen. Daarom is ervoor gekozen om meerdere keren per jaar online veilingen met overtollige goederen aan te bieden via Onlineveilingmeerster.nl. Liefhebbers van treinonderdelen of onderhoudsmateriaal kunnen meebieden op uiteenlopende kavels. 

Veilingaanbod 

Op de online veiling worden ongeveer 18 kavels aangeboden. Niet alleen op meetmachines, lagerpersen, aggregaten en hardheidstesters kan worden geboden. Ook is er wat horeca-inventaris van kiosken beschikbaar. Zo is een warmhoudvitrine voor saucijzen- en kaasbroodjes bijvoorbeeld nog op zoek naar een nieuwe eigenaar.  

Meebieden op de veiling kan op: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/4882/kavels 

Kijkdag in Heerenveen 

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om de kavels in het echt te bekijken tijdens de kijkdag van de veiling. Deze vindt plaats op vrijdag 4 november 2022 tussen 13.00 en 14:00 uur aan de Venus 27 in Heerenveen. De kavels op de online veiling sluiten op maandag 7 november 2022 vanaf 19.30 uur. 

Vergelijkbare berichten