PMF Stalen Masten uit Burgum genomineerd voor Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2021

De genomineerden zullen zich tijdens de halve finale op 31 mei 2021 presenteren aan de jury, die bestaat uit de ondernemers Jennifer Westers, René de Heij en Jan Baljeu. De jury staat onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe. De jury laat zich inspireren en leiden door het innovatieve vermogen, de marktbenadering en inventiviteit binnen bedrijven. Het duurzaam beleid ten aanzien van het menselijk kapitaal én de omgeving, de (financiële) resultaten en de mate waarin die inzichtelijk zijn, wegen eveneens mee.

Finalisten

De input van de scans, eigen research en de presentatie is de input waarmee de jury vanuit de zes genomineerden de drie finalisten selecteert. De finalisten worden bezocht door de jury, die alle indrukken van papier toetst aan de realiteit. Op dinsdag 7 september 2021 presenteren de finalisten zich aan de jury en het aanwezige publiek. Uiteindelijk leiden al deze indrukken tot de winnaar.

Over PMF Stalen Masten

PMF Stalen Masten ontwerpt en produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleiding voor trams en trolleybussen. PMF produceert deze masten in Burgum en Veendam.

Meer informatie: https://www.verkiezingfrieseonderneming.nl/

Vergelijkbare berichten