PPM Oost investeert in groei Grafidata

Grafidata faciliteert overheden, uitgevers en andere bedrijven in het bijeenbrengen en digitaal uitgeven van grootschaligecontent met behulp van zelfontwikkelde ICT-techniek. Hierbij kun je onder andere denken aan meertalige handleidingen,maar ook aan brochures en vakliteratuur. Grafidata heeft circa 60 werknemers in dienst.
 
Juni 2010
Grafidata werkt voor grote uitgeverijen, reisorganisaties, overheden maar ook voor eindproducenten van consumentenelektronica.Het traditioneel uitgeven gaat steeds meer verdwijnen. Multimediatoepassingen zoals internet en e-readers gaan een steedsbelangrijker rol spelen. Grafidata heeft daar al vroeg in geïnvesteerd en vormt daarmee de logische partner van veel bedrijven.Dit grote MKB-bedrijf heeft de kredietcrisis goed weten te doorstaan. Grafidata heeft met een sterk management de ambities omdoor te groeien en dé vooraanstaande dienstverlener te worden. “PPM Oost wil Grafidata graag helpen om met risicokapitaalén de bankfinanciering door te kunnen groeien. Grafidata is een belangrijke werkgever voor de regio en staat klaar voor de slag naar multimediaal uitgeven die haar klanten maakt”, aldus Marius Prins, directeur van PPM Oost.
 
PPM Oost
Participatiemaatschappij Oost Nederland NV, gevestigd in Arnhem en Enschede, investeert met geld van de overheid in Kansrijke bedrijven die (kunnen) bijdragen aan een florerende economie in Oost-Nederland. De fondsomvang bedraagt ruim € 87 miljoen. Het aantal participaties bedraagt 94.

Delen via

Vergelijkbare berichten