Praktijk Via Sil en SieleLjocht openen de gezamenlijke praktijk op 6 mei 2023 te Wommels

De twee dames achter Via Sil en SieleLjocht zijn Silvia Fokkema en Jettie van der Ploeg. Onafhankelijk van elkaar zijn zij al geruime tijd actief met hun eigen praktijk voor Hypnotherapie Via Sil (Silvia Fokkema) en voor Systemische Coaching/Familieopstellingen SieleLjocht (Jettie van der Ploeg).

Door een noodzakelijke verhuizing van beide praktijken hebben Silvia en Jettie besloten om de handen ineen te slaan en samen een praktijkruimte te betrekken in Wommels. Een samenwerking die elkaars kwaliteiten en eigenheid zal versterken en laten ontwikkelen! Silvia is te vinden in de praktijk op dinsdag/woensdag. Jettie is daar aanwezig op maandag/donderdag/vrijdag/zaterdag.

Officiële opening

Silvia en Jettie zijn erg blij met de nieuwe praktijkruimte aan de Walperterwei 41B te Wommels en willen graag relaties, vrienden, familie maar ook andere belangstellenden welkom heten in de nieuwe praktijk. Daarom is er een officiële en feestelijke opening gepland op zaterdag 6 mei van 10 – 15 uur. Een ieder die belangstelling heeft is van harte uitgenodigd om kennis te maken en een kijkje te komen nemen.

De officiële opening zal zijn rond half 11 plaatsvinden, waarna bevriende collega sjamaan Matthijs Snoeij op ceremoniële wijze de praktijkruimte zal openen met een ritueel. Daarna is er koffie/thee/lekkers om te vieren. Om half 12 is er een zgn. “Dreamscape” (sjamanistische trance/visualisatie-reis) verzorgd door Matthijs i.s.m. Silvia en Jettie. Iedereen die interesse heeft om hieraan deel te nemen is hierbij van harte uitgenodigd. Vanaf 13 uur is er vrije inloop om kennis te maken, een praatje, informatie, een hapje en een drankje.

Vergelijkbare berichten