presentatie Masterplan Netwerk Noordoost

Het Masterplan vormt de opmaat voor nieuwe regionale beleidskeuzes en investeringsprojecten in de harde en zachte infrastructuur van de regio. Thema’s die aan de orde komen zijn; krimp, woningbouw, bedrijventerreinen, scholing en innovatie, glasvezelinfrastructuur, regiomarketing, infrastructurele projecten, toerisme en recreatie en kwaliteitsimpulsen in het voorzieningenniveau.

Het Masterplan ‘Netwerk Noordoost’ wordt, op de streekproductendag, gepresenteerd tijdens een grootschalige netwerkbijeenkomst in het kassencomplex van De Kruidhof in Buitenpost. De netwerkbijeenkomst wordt gesteund door vele partners en sponsors uit de regio. Er worden 400 gasten verwacht, afkomstig uit het regionale bedrijfsleven, het onderwijs, maatschappelijke instellingen en de politiek. Een unieke netwerkgelegenheid dus! De entree is gratis.

Millenniumdoelen
Na afloop van de netwerkbijeenkomst kunt u een donatie geven voor twee projecten die werk maken van de Millenniumdoelen: – Ontwikkeling en productie van een plantaardig malariamedicijn (i.s.m. De Kruidhof en RUG) – Productie en verspreiding van LED-verlichting in Afrika (i.s.m. verschillende Lions Clubs uit de regio)
 

Delen via

Vergelijkbare berichten