Primeur Empatec met behalen IIP certificaat

Het IIP certificaat is een belangrijke kwalificatie voor Empatec. Voor de huidige en toekomstige medewerkers – de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt – is het certificaat een garantie dat ze bij Empatec optimaal kansen krijgen richting arbeidsmarkt. Voor de opdrachtgevers garandeert het dat de doelstelling ‘Arbeidsintegratie met goede financiële cijfers en kwalitatief op een hoog niveau’ gerealiseerd wordt. Ook voor Empatec relaties uit het bedrijfsleven is het IIP keurmerk belangrijk. Het toont aan dat er zaken worden gedaan die leiden tot optimale arbeidsontwikkeling en daarmee sprake is van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Henk van der Zwaag, algemeen directeur Empatec: “We zijn er met al onze medewerkers in geslaagd aan te tonen dat we echt op ontwikkeling van mensen kwaliteit leveren. Ik ben er trots op. Omdat we goed in staat zijn onze eigen mensen te ontwikkelen, zijn we dat ook voor mensen in trajecten richting arbeidsmarkt. Werk en dus meedoen  is voor onze mensen van groot belang, en dat wordt steeds sterker.

 

Empatec NV richt zich op duurzame arbeidsontwikkeling en participatie. Gevestigd in Sneek en gerelateerd aan zeventien Friese gemeenten die in de Gemeenschappelijke Regeling Fryslân- West georganiseerd zijn. Empatec heeft 1350 medewerkers uit de WSW en 500 medewerkers uit WWB, Wajong en andere trajecten. Naast de hoofdvestiging in Sneek zijn er nevenvestigingen in  Franeker, Harlingen, Joure, Harich, Menaldum, Grou, Bolsward, St. Nicolaasga en Terschelling.

Delen via

Vergelijkbare berichten