Prins van Oranje jachtbemiddeling introduceert Lilybaeum Yacht in Nederland

Het in Heeg gevestigde Prins van Oranje Jachtbemiddeling gaat vanaf deze maand een samenwerking aan met de Italiaanse jachtbouwer Lilybaeum Yacht. Binnenkort zal het eerste model, de Levanzo 25, te bewonderen zijn in de Friese showroom. De compacte en sportieve daycruiser is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van de jachtmakelaardij.

Ontworpen voor uitzonderlijke prestaties en gegoten in een prachtig Italiaans design. De diepe v-romp zorgt voor optimale stabiliteit en wendbaarheid, ook op ruige wateren is het varen uiterst comfortabel.

De luxe sportboot is standaard rijk uitgerust, met hoogwaardige bekleding, flexiteak, verzonken aluminium kikkers, elektrische ankerlier, met leer afgewerkte rvs handvatten, een “wet bar”, hydraulische besturing, hekdouche en zeer veel bergruimte. 

De Levanzo 25 is leverbaar in diverse kleuren en met 1 of 2 Mercury buitenboordmotoren uit te rusten. De prijs van deze zeer complete boot met 2 motoren van ieder 150 pk is € 91.500,- excl. BTW.

De Nederlandse première zal officieel plaatsvinden op de Rotterdam Boat Show (van 7 t/m 10 april 2023), waar Prins van Oranje Jachtbemiddeling de boot presenteert op hun stand.

Vergelijkbare berichten