Print-XL nieuwe drukkerij voor prints op grootformaat

 Naast de printer in Leeuwarden staan er in Noord-Nederland  nog twee van deze machines waarmee dit mogelijk is. De printer en allerlei andere apparatuur zijn door het Leeuwarder vormgevers- en decorbedrijf Artitude overgenomen uit de inboedel van het voormalige printbedrijf All Sign Direct. “Als vormgevers en decorbouwers maken we veel gebruik van prints in allerlei formaten op de meest uiteenlopende materialen. Het gaat dan onder andere om decorstukken, banieren en spandoeken. Via ons bedrijf Articel houden we ons bezig met standbouw en daar hebben ook geregeld prints in allerlei formaten voor nodig”, legt Anton  Rolink van Artitude uit.

Het voordeel van het eigen printbedrijf is volgens Rolink dat klanten nu een totaalpakket geboden kan worden. “Hoewel het drie zelfstandig opererende bedrijven zijn, kunnen ze  volop gebruikmaken van  elkaars expertise. Zo kunnen wij dus niet alleen drukken, maar ook zorgen voor de montage en een goede presentatie.”

Bij Print-XL werken momenteel 2 personeelsleden. De leiding van het bedrijf is in handen van Lars van Bavel.  De website van het nieuwe bedrijf moet begin volgend jaar online zijn.

Delen via

Vergelijkbare berichten